Updates from me !

Current updates:
Marhaban Ya Ramadhan . And happy fasting guys :) Btw im going to sit for my SPM TRIAL on ths 8th Aug-25th Aug :) Wish me luck guys :)

Tinggalkan Jejak Disini :)

Name:
Email Address:
Blog URL
Facebook URL

Form provided by Freedback.

Followers

Monday, 15 August 2011

Saya pernah duduk di dalam Gua beberapa bulan yg lepas . Hari ni baru balik rumah :)

Salam readers .. Harini ramadhan ke 15 ! Yeayy lg 2 mnggu nak raya =) Kejap je tu 2 mnggu . Tup tup dah mlm raya . Wah :D Syiok habis :)

Btw , knp dgn entri saya ? Btl ke saya duduk gua ? Ish btl . Saya mmg duduk gua :o Hari ni baru balik . Haha kenapa saya cakap mcmtu ? Sbb saya baru tahu Gengblogger | Komuniti Blogger Anda dah mmg bole bukak :S Saya mati mati ingt dh tkbole since incident yg Gengblogger kena serangan malware . Ish masa tu Allah je tahu mcm mana saya punya marah haha .



Nk dijadikan cerita , td saya berblog walking di blog comel cik lyssa faizureen , saya belek punya belek last last ternampak dia mentioned pasal ni . Cehh -.- dah boleh rupanya ! Ni bru syok nak berblogging balik :)))

Thanks a bunch to Cik Lyssa , tk kisah lah saya org last ke 2nd last ke janji Gengblogger okay balik :P

JOM PING ENTRI KITA DI SANA !! :D

I LOVE YOU AND I LOVE YOUR COMMENTS TOO :D

www.tips-fb.com

Sunday, 14 August 2011

Kamu tahu apa beza TRUE LOVE & THE POWER OF REJECTION ?! Ini pendapat saya sahaja :)

Salam again =) Guys , i know , fr sure sape sape yg dh baca entri saya yang lepas msti nak tau apa post yang telah saya post dalam info akaun facebook saya yang kedua iaitu AMELY ADINDA II . Okay now saya terangkan apa relatenya post saya yg lepas di fb dan juga apa post yg telah dibuat saya di info facebook saya ? Saya tulis hanya untuk berkongsi pendapat dan pandangan saya . Dan bukan untuk menggaburi fikiran mana mana pihak . Okay skrg saya share dkt blog pulak so semua readers dapat faham apa yg saya ingin tujukan disini :)

Saya telah menulis tentang opinion saya ni pada 12.00am / 8 Ogos 2011 . Have fun guys . Wsllm :)





"By the way guys , Im not a doctor love here but I have a question to ask you which is related to love .

Do you know how to tell me the difference between the true love and the power of rejection ?

Yes or No ?

Let me share with you something ..

How is true love actually ?
-True love is when 2 parties love each other && they will never try to cheat on each other . They will never hurt their partner and also will never give their partner a false hope . What they do , what they play , what the need , what they feel are all they share together :)

What about the power of rejection?
-Rejection is something that can change the life of 3 people in a time . The 1st life is MAN then 2nd is the WOMAN and the 3rd one is A BEAUTIFUL WOMAN :)

Why do i say this ? Okay , Ill give you an example ;

Qhalis relli love a woman that named Qaisara . They loved each other and they sticked together no matter what . Suddenly , there is a woman named Qasrina appeared in Qhalis's life . Qhalis attracted to the beauty of Qasrina then he approached Qasrina . Qasrina rejected Qhalis's love . Then Qhalis decided to break up with his girl , Qaisara , just because to chase Qasrina , who was rejecting Qhalis's love . But Qhalis kept on chasing Qasrina without he realized that actually he chased Qasrina not because he loves Qasrina but because Qasrina rejected his love . 

Guys , can u understand what i wanna tell you here ?

'WHEN SOMEONE IS REJECTED BY A GIRL , THEY WILL CHASE THE GIRL NO MATTER WHAT HAPPENED WITHOUT THEY REALIZED THAT THEY ARE ACTUALLY HURTING SOMEONE THAT LOVE THEM SO MUCH '

Why ? Because THE POWER OF REJECTION !

Kau takkan kejar orang yang kau sayang bila ada orang kau nak reject kau . SAYANG && NAK are 2 different things guys . Think wisely .

Like the story , Qhalis finally realized that he was hurting his girl , Qaisara , just because to chase Qasrina . Did Qasrina tell him that she loves Qhalis ? If you ask Qasrina , either she loves Qhalis or not ,she will answer NO . But if you ask Qaisara , she will say YES . 

Do think bout this 2 different things wisely . Dont let your heart hurted by someone that you love so much just because he/she does not love you like you do . They love you but they cant see you . And to anyone that just hurt someone , if hurting someone that love you and you love him/her also is the best way , keep on doing that . Go and chase anybody that you didnt sure can love you and take care of you like your previous partner do . "



I LOVE YOU AND I LOVE YOUR COMMENTS TOO :D

www.tips-fb.com

Saturday, 13 August 2011

Bila Cik Amely dapat surat cinta dr seorang perempuan !! Nak baca ?

Salam readers :) Its quite a long time i didnt post anythg on my blog . Im kinda lazy bums ths few days plus now im sitting for my SPM Trial . Everythg is just okay .

By the way , entri saya agak berbulu sikit kn ? Perasan nak dapat surat cinta konon , Cheh :p Hehe . Ye btl saya dapat surat cinta tp surat cinta ni canggih sikit sbb dihantar melalui facebook . Teet*  Tapi yang jadi kisahnya , surat cinta tu dihantar oleh seorang perempuan , Aiyikk ? Les ? Ne ne ne . Haram ya kawan kawan :) Actually it is not a love letter but just a simple msg frm a girl named Iera Abdul thru fb :) Ni surat dia ;


Haa msti ada some of you guys tertanya tanya apa yg ada pada info amely kt facebook sampaikan Iera ni bg pujian yg melambung dkt amely ? Haa nak tau pasal apa . Tunggu post yang seterusnya yang akan saya post nanti :)
I LOVE YOU AND I LOVE YOUR COMMENTS TOO :D

www.tips-fb.com

Friday, 12 August 2011

I want all of it ! T_T Please !


















Ya Allah time time bulan puasa ni , nmpk benda ni mcm sgtla sedap . Padahal hakikat dia mmg sgt sdp pun T_T . Tlg saya ! Saya nak mkn ni semua :( Sniff*

I LOVE YOU AND I LOVE YOUR COMMENTS TOO :D

www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...