Updates from me !

Current updates:
Marhaban Ya Ramadhan . And happy fasting guys :) Btw im going to sit for my SPM TRIAL on ths 8th Aug-25th Aug :) Wish me luck guys :)

Tinggalkan Jejak Disini :)

Name:
Email Address:
Blog URL
Facebook URL

Form provided by Freedback.

Followers

Monday, 15 August 2011

Saya pernah duduk di dalam Gua beberapa bulan yg lepas . Hari ni baru balik rumah :)

Salam readers .. Harini ramadhan ke 15 ! Yeayy lg 2 mnggu nak raya =) Kejap je tu 2 mnggu . Tup tup dah mlm raya . Wah :D Syiok habis :)

Btw , knp dgn entri saya ? Btl ke saya duduk gua ? Ish btl . Saya mmg duduk gua :o Hari ni baru balik . Haha kenapa saya cakap mcmtu ? Sbb saya baru tahu Gengblogger | Komuniti Blogger Anda dah mmg bole bukak :S Saya mati mati ingt dh tkbole since incident yg Gengblogger kena serangan malware . Ish masa tu Allah je tahu mcm mana saya punya marah haha .



Nk dijadikan cerita , td saya berblog walking di blog comel cik lyssa faizureen , saya belek punya belek last last ternampak dia mentioned pasal ni . Cehh -.- dah boleh rupanya ! Ni bru syok nak berblogging balik :)))

Thanks a bunch to Cik Lyssa , tk kisah lah saya org last ke 2nd last ke janji Gengblogger okay balik :P

JOM PING ENTRI KITA DI SANA !! :D

I LOVE YOU AND I LOVE YOUR COMMENTS TOO :D

www.tips-fb.com

1 comment:

  1. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll./ juga catatan atau buku universitas), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...