Updates from me !

Current updates:
Marhaban Ya Ramadhan . And happy fasting guys :) Btw im going to sit for my SPM TRIAL on ths 8th Aug-25th Aug :) Wish me luck guys :)

Tinggalkan Jejak Disini :)

Name:
Email Address:
Blog URL
Facebook URL

Form provided by Freedback.

Followers

Thursday, 4 August 2011

Putus tunang . Trend atau kebetulan ?


Salam bloggers :)

Entri saya ni agak kasar ke ? Saya harap tak :) Hehe . Baru baru ni satu Malaysia kepoh pasal kisah Apek dan Cik Jejari Runcing yg putus tunang . Lg heboh bila bekas apek keluarkn statement yg dia taktau pape psl ni tuptup tau Apek keluarkn statement putus tunang dkt paper . Ish naiya tu :(

Kali ni , agak tergempar tp tk sgt tentang kisah pertunangan Ally Iskandar dan naib juara program Gadis Melayu yg juga terputus di tengah jalan . Kata mereka , hubungn mereka terlerai kerana masing masing sgt busy dgn karier masing masing . Btl atau tdk . Wallahualam .

Jodoh semua di tangan Allah swt . Kita sebagai manusia hanya mampu merancang kan ? Tapi yg tk bestnya bila skrg ramai sgt yg putus tunang :/ Alamak . Trend atau kebetulan ? Bg sesiapa yg diluar sana yg nk ke step yg seterusnya untk bertunang ke apa , fikir dlu . Bertunang bkn untk suka suka kn :) Lg lg bila nk kahwin nanti . Lg byk dugaan . Yg tgh bertunang , kawal nafsu diri , amarah apa semua . DARAH MUDA :) mcm mcm bole jd . Sentiasala berdoa , mntk padaNya supaya peliharakan hubungn korng dgn tunang korang supaya kekal sampai bila bila . InsyaAllah :)
I LOVE YOU AND I LOVE YOUR COMMENTS TOO :D

www.tips-fb.com

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...